Χρήσιμες Πληροφορίες ΣΤ' Περίοδος, 30 Αυγούστου - 6 Αυγούστου

Χρήσιμες Πληροφορίες ΣΤ' Περίοδος, 30 Αυγούστου - 6 Αυγούστου

 

Αγαπητοί Γονείς,

Πλησιάζοντας στην έναρξη της ΣΤ' Κατασκηνωτικής περιόδου, για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό σας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής :


Ημερομηνίες περιόδου: Τετάρτη  30  Αυγούστου 

Άφιξη: Τετάρτη   30  Αυγούστου Ι Ώρες: 13.00 - 18.00

Αποχώρηση: Τετάρτη  06  Σεπτεμβρίου  Ι  Ώρες: 10.00 - 12.00


Ενημέρωση Ιατρού και Κοινοταρχών

Την ημέρα της άφιξης στον χώρο της παραλαβής θα βρίσκεται η γιατρός, η βοηθός ιατρείου, καθώς επίσης και οι Κοινοτάρχες. Οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία  σχετική με θέματα υγείας (μακροχρόνιες θεραπείες, μαθησιακές δυσκολίες ή άλλα) μπορείτε να τις επικοινωνήσετε ή να τις παραδώσετε γραπτώς εκείνη την ώρα. Η σωστή ενημέρωση και επικοινωνία με τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης βοηθά πάντα στην καλύτερη προσαρμογή των παιδιών. Επίσης, σε περίπτωση που ο κατασκηνωτής θα  βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή κατά την διάρκεια της περιόδου, τα φάρμακα παραδίδονται στην ιατρό με σημειωμένο το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή και αναλυτικές πληροφορίες.


Τηλεφωνική Επικοινωνία

Τα κινητά τηλέφωνα συγκεντρώνονται στη γραμματεία και και χρησιμοποιούνται τις ώρες:

10:30 - 13:30 & 17:00 - 20:00.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά θα ξεκινήσει την Παρασκευή  1 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη την ημέρα και μετά τα παιδιά θα μπορούν τις παραπάνω ώρες να χρησιμοποιούν τα κινητά μόνο για τηλεφωνική επικοινωνία. Για οποιοδήποτε επείγον θέμα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να σας ειδοποιήσουμε εμείς.

Η χρήση των τηλεφώνων γίνεται αποκλειστικά έξω από τον χώρο της γραμματείας και δεν επιτρέπεται τα παιδιά να τα έχουν πάνω τους.

Καλύτερη σύνδεση στη περιοχή  έχει η cosmote .


Επισκεπτήρια 

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη ροή του προγράμματος δεν θα υπάρχουν επισκέψεις κατά την διάρκεια των περιόδων. Η είσοδος των αγαπημένων σας κατοικίδιων κατά την άφιξη και αποχώρηση των παιδιών δεν επιτρέπεται στην κατασκήνωση.


Ξέγνοιαστες & ασφαλείς διακοπές

Με κύριο  στόχο την ομαλή κατασκηνωτική περίοδο  σας ενημερώνουμε ότι  θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στους κατασκηνωτές μας 24 ώρες πριν την άφιξη, rapid  test σε πιστοποιημένο εργαστήριο ή φαρμακείο. Σε περίπτωση που κάποιος στην οικογένεια έχει ίωση (γαστρεντερίτιδα, γρίπη κ.τ.λ ) συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας και καθυστερήστε την παράδοση του παιδιού, ώστε να προστατέψουμε την κατασκηνωτική κοινότητα.

ΥΓ  Στα πράγματά τους να έχουν ένα self-test


Απαραίτητα Έγγραφα κατά την Άφιξη


1. Εκτυπωμένο το αποτέλεσμα του rapid test από  διαγνωστικό κέντρο ή φαρμακείο. 

2. Για τους κατασκηνωτές  που έρχονται μέσω Δ.Υ.Π.Α 

Είναι ευθύνη των δικαιούχων να ελέγχουν πριν την άφιξη ότι είναι κάτοχοι του προγράμματος ελέγχοντας τους τελικούς πίνακες του ΔΥΠΑ .

Οι δικαιούχοι  Δ.ΥΠ.Α  υποχρεούνται κατά την άφιξη με τα παιδιά τους στην κατασκήνωση να :

1.Προσκομίσουν φωτοαντίγραφο εγγράφου ταυτοποίησης δικό τους (ταυτότητα, διαβατήριο κ.ο.κ.) και των ωφελουμένων τους (διαβατήριο, ταυτότητα, Βεβαίωση ΑΜΚΑ κ.ο.κ.),επιδεικνύοντας και τα πρωτότυπα αυτών.

2.Επίσημο έγγραφο που να αναγράφετε το ΑΦΜ του δικαιούχου.

3.Να συμπληρώνουν και συνυπογράφουν με τον δικαιούχο ιδιοχείρως σύμβαση.

 

  • Σας παρακαλούμε να τα φέρνετε εκτυπωμένα και όχι σε ηλεκτρονική μορφή

​Για όσους έρχονται Ιδιωτικά

Για την διευκόλυνση της παραλαβής  προτείνουμε να γίνει  η εξόφληση πριν την άφιξη του κατασκηνωτή στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνική ​Τράπεζα IBAN GR4301101570000015744063387, Λελούδα Ελισάβετ  Ι.Κ.Ε. Απαραίτητα τα στοιχεία στα οποία θα κοπεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο. Διαβάστε προσεκτικά τους οικονομικούς όρους. 


Αναμένουμε, όπως κάθε χρόνο, τους μικρούς μας κατασκηνωτές ώστε να  τους προφέρουμε την ανεμελιά και την χαρά που τους αξίζει με απόλυτη ασφάλεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.


Σε περίπτωση που η κράτηση σας δεν ισχύει, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα ώστε να αποδεσμεύσουμε τη θέση.


Σας παρακαλώ ενημερωθείτε από τις αναλυτικές πληροφορίες που υπάρχουν στα επισυναπτόμενα pdf.


Οδηγίες για τη Διαδρομή : 

Έρχεστε από Αθηνών Λαμίας- έξοδος Χαλκίδα μεγάλη  γέφυρα  - Βόρεια Εύβοια  - Νέα  Αρτάκη  -  Καστέλα (Έξω από Ψαχνά) Αριστερά για  Πολιτικά (όχι Βόρεια Εύβοια).Η γέφυρα είναι έτοιμη έρχεστε μέσα από Πολιτικά όχι Παραλία Πολιτικών - Νεροτριβιά - Δάφνη.

 

  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Στελέχη