Μεγαλώνοντας

Όταν ξεκινήσαμε την κατασκήνωση, το 1994, η Οικογένεια Λελούδα αποτελούνταν από τέσσερα μέλη. Το Στέφανο, τη Μπέττυ, τη Ρωμυλία και τη Φραντζέσκα. Μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας, μαζί με τη κατασκήνωση μεγαλώναμε κι εμείς και η ίδια η οικογένεια. Οι ζωές μας εξελίχθηκαν, η αδερφή μου κι εγώ αποκτήσαμε τα δικά μας παιδιά και δημιουργήσαμε τις δικές μας οικογένειες.
 
Με σταθερό σημείο συνάντησης κάθε καλοκαίρι την κατασκήνωση, τα παιδιά μας μεγαλώνουν μαζί με τους κατασκηνωτές μας, και η αγκαλιά μας ανοίγει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερο. Μέσα από την καθημερινότητα της κατασκήνωσης δημιουργούνται φιλίες που εξελίσσονται σε δυνατές σχέσεις ζωής που κρατάνε για πάντα !
 
Σαν τα χελιδόνια επιστρέφουν οι κατασκηνωτές μας κάθε καλοκαίρι στη φωλιά τους. Όταν μεγαλώσουν και αρχίσουν τις πρώτες τους πτήσης στο ταξίδι της ζωής επιστρέφουν ξανά για να αναλάβουν ρόλο στελέχους αυτή τη φορά. Και ακόμη μεγαλύτεροι, έχοντας κάνει τη δική τους οικογένεια, μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, κρατώντας την κατασκήνωση της οικογένειας Λελούδα σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Για εμάς αυτό είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση και χαρά.
 
Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει οι ομαδάρχες και τα στελέχη μας να είναι στη πλειοψηφία παλιοί μας κατασκηνωτές. Είναι μεγάλη η χαρά για εμάς να τους βλέπουμε φοιτητές και πτυχιούχους να  επιστρέφουν  στο « εξοχικό » τους, αλλά και να τους εμπιστευόμαστε αυτήν τη  υπεύθυνη θέση. Έχοντας υπάρξει και οι ίδιοι κατασκηνωτές, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το χώρο, τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα, τις αρχές  αλλά και τις ανάγκες των μικρών μας  κατασκηνωτών.
 
Έτσι κάθε χρόνο η οικογένειά μας μεγαλώνει! Μια καινούργια καλοκαιρινή περίοδος ξεκινάει, ελάτε να γνωριστούμε και, που ξέρετε, μπορεί και εσείς να αποκτήσετε μια καινούργια οικογένεια. 
 
Η Αρχηγός 
Φραντζέσκα Λελούδα  
 
                                                                                                                                                                                                       

Ρωμυλία - Φραντζέσκα

Στελέχη 

Η εξέλιξη μέσα στον χρόνο, από κατασκηνωτής  ο καλύτερος ομαδάρχης ! 

  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Στελέχη