Μεγαλώνοντας

Όταν ξεκινήσαμε την κατασκήνωση, το 1994, η Οικογένεια Λελούδα αποτελούνταν από τέσσερα μέλη. Κατά την διάρκεια των 20 χρόνων λειτουργίας, οι ζωές μας εξελίχθηκαν παράλληλα , οπότε η αδερφή μου Ρωμυλία και εγώ δημιουργήσαμε τις δικές μας οικογένειες και τα δικά μας παιδιά.

Με σταθερό σημείο συνάντησης κάθε καλοκαίρι την κατασκήνωση, τα παιδιά μας μεγαλώνουν μαζί με τους κατασκηνωτές μας, έτσι η αγκαλιά μας ανοίγει κάθε καλοκαίρι όλο και περισσότερο. Οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από την καθημερινότητα της κατασκήνωσης εξελίσσονται σε δυνατές σχέσεις ζωής που κρατάνε για πάντα!

Σαν τα χελιδόνια, οι κατασκηνωτές μας επιστρέφουν κάθε καλοκαίρι στη φωλιά τους και όταν μεγαλώσουν, αρκετοί έρχονται πλέον σαν στελέχη. Και ακόμη μεγαλύτεροι, κάνοντας δική τους οικογένεια, μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, κρατώντας την κατασκήνωση της οικογένειας Λελούδα σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Για εμάς αυτό είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση και χαρά.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει οι ομαδάρχες και τα στελέχη μας να είναι σχεδόν όλοι πρώην κατασκηνωτές μας -φοιτητές πλέον- επιστρέφουν και πάλι στο «εξοχικό» τους σε άλλη, πιο υπεύθυνη θέση που με χαρά τους εμπιστευόμαστε. Το σημαντικότερο, έχοντας υπάρξει και οι ίδιοι κατασκηνωτές, γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο,τις αρχές, το πρόγραμμα, αλλά και τις ανάγκες των νέων κατασκηνωτών.

Έτσι κάθε χρόνο η οικογένειά μας μεγαλώνει! Μια καινούργια καλοκαιρινή περίοδος ξεκινάει, ελάτε να γνωριστούμε και, που ξέρετε, μπορεί και εσείς να αποκτήσετε μια καινούργια οικογένεια!

Η Αρχηγός

Φραντζέσκα Λελούδα

 

Ρωμυλία - Φραντζέσκα

Στελέχη

Κατασκηνωτής - Ομαδάρχης

  • Μιλήστε
  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Εργασία