Οικογένεια Λελούδα

Με μια μικρή ιστορία σας καλωσορίζουμε στη κατασκήνωση μας...

Όλα ξεκίνησαν το 1978, όταν πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε σε ένα πανέμορφο κτήμα της κεντρικής Εύβοιας, το εξοχικό μας. Σιγά σιγά, με πολύ μεράκι, αγάπη και προσωπική εργασία, δώσαμε μορφή στο όνειρο, ένα χώρο για εβδομαδιαίες αποδράσεις από την Αθήνα, όπου θα μεγαλώναμε τις κόρες μας όσο το δυνατό πιο κοντά στη φύση. Σε ένα περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα, πλούσιο σε ερεθίσματα, λιτό από πολυτέλειες.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, συνειδητοποιούσαμε ότι κάθε φορά που πλησίαζε η ώρα της επιστροφής στην πρωτεύουσα, ο αποχωρισμός από το αγαπημένο μας καταφύγιο γινόταν όλο και πιο δύσκολος. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της κατασκήνωσης!

Τα κορίτσια μας είχαν πλέον μεγαλώσει και η ενασχόληση όλων για ένα κοινό όραμα με επίκεντρο το παιδί πραγματοποιήθηκε.

Στόχος της οικογένειας μας είναι να προσφέρουμε την ασφάλεια και τη σιγουριά που κάθε γονιός χρειάζεται όταν μας εμπιστεύεται το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής του, το παιδί του. Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, σε συνεργασία με εξειδικευμένο, γνώριμο ανθρώπινο δυναμικό και πρόγραμμα που συνδυάζει τα καλλιτεχνικά, τον αθλητισμό, την ομαδική ζωή και την θάλασσα, φιλοδοξούμε να συμβάλουμε με τον πιο θετικό τρόπο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και των δικών σας παιδιών.

Πολύ συνειδητά, από το 1994, επιλέξαμε να διατηρήσουμε τη δυναμικότητα της κατασκήνωσης στον περιορισμένο αριθμό των 225 παιδιών, ηλικίας 6 έως 14 ετών. Σκοπός της κατασκήνωσης μας από τότε, είναι οι ξένοιαστες & δημιουργικές διακοπές σε οικογενειακό περιβάλλον.

Γνωρίζοντας ότι η σωστή επιλογή της κατασκήνωσης επιτυγχάνεται μόνο εάν γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείτε τα παιδιά σας, σας προσκαλούμε από αρχές Μαΐου να σας ξεναγήσουμε στον οικογενειακό μας παράδεισο και να γνωριστούμε από κοντά!

 

Σας περιμένουμε!!!

Στέφανος & Μπέττυ Λελούδα

 

  • Μιλήστε
  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Εργασία