Έναρξη Εγγραφών e-Ε.Φ.Κ.Α 2 Ιουνίου - 7 Ιουνίου

Έναρξη Εγγραφών e-Ε.Φ.Κ.Α 2 Ιουνίου - 7 Ιουνίου

 
Οι  αιτήσεις συμμετοχής  θα υποβληθούν  από τις 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 έως και 7 Ιουνίου 2023 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους.

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Στη συνέχεια, οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος.

Αν επιλεγεί το παιδί σας, θα ειδοποιηθείτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για να εκτυπώσετε την κάρτα κατασκηνωτή.

Δικαιούχοι συμμετοχής
Στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του e-ΕΦΚΑ μπορούν να συμμετάσχουν:
● Παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (γεννημένα μεταξύ 2007 και 2017), εν ενεργεία ασφαλισμένων των πρώην φορέων ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (ΤΑΙΣΥΤ, ΤΑΤΤΑ, ΤΣΕΥΠ), ΕΤΑΑ/ΤΣΑΥ,ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ,ΕΤΑΑ/ΤΠΔΑ, ΕΤΑΑ/ΤΥΔΠ, ΕΤΑΑ/ΤΥΔΘ, ΕΤΑΑ/ΤΠΔΕ, ΕΤΑΑ/ΤΑΣ, ΟΑΕΕ,ΟΑΕΕ/ΤΑΝΤΠ, ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠ-ΟΣΕ, ΤΑΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) και ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕ Μετάλλου.


● Παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (γεννημένα μεταξύ 2007 και 2017), των συνταξιούχων των πρώην φορέων ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (ΤΑΙΣΥΤ, ΤΑΤΤΑ, ΤΣΕΥΠ), ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ,ΕΤΑΑ/ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ/ΤΑΝ, ΕΤΑΑ/ΤΠΔΑ, ΕΤΑΑ/ΤΥΔΠ, ΕΤΑΑ/ΤΥΔΘ, ΕΤΑΑ/ΤΠΔΕ, ΕΤΑΑ/ΤΑΣ,ΟΑΕΕ, ΟΑΕΕ/ΤΑΝΤΠ, ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠ-ΟΣΕ, ΤΑΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) και ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕ Μετάλλου.


● Παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (γεννημένα μεταξύ 2007 και 2017), υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ (εν ενεργεία και συνταξιούχων) και των πρώην φορέων, οι οποίοι συγχωνεύτηκαν σε αυτόν.


● Παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (γεννημένα μεταξύ 2007 και 2017) με αποδεδειγμένη αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, δικαιούχων ασφαλισμένων και υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ.Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης με βάση το συνολικό οικογενειακό εισόδημα και το πλήθος των ανηλίκων τέκνων των αιτούντων.

  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Στελέχη