Γενικά

Αγαπητοί μας,
περιμένοντας τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς για την λειτουργία των Κατασκηνωτικών Προγραμμάτων 2022 σας ενημερώνουμε οτι λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού θέσεων που διαθέτει η κατασκήνωσή μας, κάθε καλοκαίρι πολλά παιδιά ανακαλύπτουν με απογοήτευση ότι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για την περίοδο προτίμησής τους.
 
Για να αποφευχθεί αυτό,παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση.
 
Η πλατφόρμα με την Αίτηση  Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα ενεργοποιηθεί
τη  Δευτέρα 2 Μαϊου. Για την εγγραφή σας:
 
 • Αποστέλλετε ηλεκτρονικά  την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
 • Η αίτηση συμπεριλαμβάνει και το Ιατρικό Δελτίο.Θα χρειαστείτε το ΑΜΚΑ του παιδιού. 
 • Επικοινωνείτε πάντα με την γραμματεία της κατασκήνωσης για επιβεβαίωση.
 • Παίρνετε την έγκριση του ασφαλιστικού σας φορέα. 

Ιδιωτικά ι Επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα. 
 
Οι γονείς που καλύπτουν ιδιωτικά το κόστος συμμετοχής, συμπληρώνουν και στέλνουν την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδαφέροντος, στη συνέχεια προκαταβάλουν το 50% της συνολικής δαπάνης στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό, στο ονοματεπώνυμο  του παιδιού.
 
IBAN GR 4301101570000015744063387 Ι Λελούδα Ελισάβετ  Ι.Κ.Ε Ι Εθνική Τράπεζα
 
 • Το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την έναρξη της περιόδου ή την ημέρα άφιξης.
 • Το ποσό δεν επιστρέφεται σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης.
 • Η κράτηση είναι για την περίοδο και όχι ανά ημέρα.
Το κόστος  για το 2022 είναι  580,00 € (συμπ.ΦΠΑ)  το άτομο για περίοδο 14 διανυκτερεύσεων.
Για το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στην Ε! περίοδο  30.8 - 4.8  το κόστος είναι  210,00€  (συμπ.ΦΠΑ)το άτομο για περίοδο 5 διανυχτερέυσεων (συμπ.ΦΠΑ).
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 10 %. Για δύο παιδιά σύνολο 1.044,00  (συμπ.ΦΠΑ) με υπολογισμένη την εκπτωση . Για τρία παιδιά σύνολο 1.566,00  (συμπ.ΦΠΑ) με υπολογισμένη την εκπτωση.
Η αποχώρηση υπολογίζεται μέχρι τις 12.00 π.μ.Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μετά την τελευταία εβδομάδα προ της έναρξη  της κατασκηνωτικής περιόδου το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
Η ιδιωτική συμμετοχή δεν μπορεί να μετατραπεί σε επόμενη φάση σε  κάλυψη μέσω e-ΕΦΚΑ ή Ο.Α.Ε.Δ. Σε αυτή την περιπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται .

e-EΦΚΑ (ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ-ΤΠΔΑ,ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ,.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, συνταξιούχοι του τ. ΕΤΑΑ-ΤΑΝ,  ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ,ΤΑΥΤΕΚΩ, ΤΠΔΕ τ.ΤΑΠΙΤ )

Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρείχαν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα πριν την ενοποίηση συνεχίζουν κανονικά την παροχή αυτή μέσω του e-ΕΦΚΑ .Οι γονείς που καλύπτονται εν μέρει ή συνολικά από κάποιον ασφαλιστικό φορέα θα πρέπει πριν εγγραφούν μέσω αυτού να έρχονται σε συνεννόηση με την κατασκήνωση και να συμπληρώνουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος & το ιατρικό δελτίο. Η οριστική εγγραφή γίνεται μόνο εάν έχει γίνει κράτηση και στην κατασκήνωση και στον ασφαλιστικό φορέα.
 

Μην ξεχάσετε να προσκομίσετε στην κατασκήνωση:

 • Την Κάρτα Κατασκηνωτή.

 • Την Υπεύθυνη Δήλωση Προσέλευσης  συμπληρωμένη και υπογραμμένη .

 • Την Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης του ταμείo.


Για τους ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ την τελική έγκριση τη δίνει  το ταμείο. ( Δεν ισχύουν οι προκρατήσεις, σε περιπτώση μεγάλης ζήτησης υπάρχει μοριοδότηση  βάση οικονομικών κριτηρίων).

Ενημέρωση για τα ασφαλιστικά ταμεία που θα συνεργαστούμε για το 2022  μπορείτε να πάρετε από την γραμματεία μας  27440 69336.


ΟΑΕΔ Ι Συνεργαζόμαστε τον Αύγουστο
 
Για όσους ενδιαφέρεστε να έρθετε μέσω το προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ  θα πρέπει να ενημερώνεστε συχνά από την ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμόυ για την έναρξη τον εγραφών στο πρόγραμμα.Συνήθως γίνεται μέσα στον Μάρτιο.Κάνετε την διαδικασία στον Ο.Α.Ε.Δ κρατάτε ταυτόχρονα θέση στη κατασκήνωση, και επιβεβαιώνετε την κράτηση όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τον Ο.Α.Ε.Δ. 
 
Η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις που καλύπτει το συνολικό κόστος διαμονής για δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα "Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά των χαμηλόμισθων και ανέργων ΙΚΑ", υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον Ο.Α.Ε.Δ.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ.  www.oaed.gr

Ενημερωθείτε  από τη γραμματεία μας και για την συνεργαία  και με αλλους οργανισμούς όπως :

Αγροτική Εστία - ΟΠΕΚΑ,  ΔΕΗ,  ΔΕΔΔΗΕ,  ΑΔΜΗΕ, ΕΔΟΕΑΠ, ΣΤΑΣΥ, Υπουργείο Μεταφορών , ΕΥΔΑΠ κ.α.

 
 
 • Cinema
 • Χαμογελάστε
 • Στελέχη