Γενικά

Αγαπητοί μας,
περιμένοντας τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς για την λειτουργία των Κατασκηνωτικών Προγραμμάτων 2021 σας ενημερώνουμε οτι λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού θέσεων που διαθέτει η κατασκήνωσή μας, κάθε καλοκαίρι πολλά παιδιά ανακαλύπτουν με απογοήτευση ότι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για την περίοδο προτίμησής τους.
Για να αποφευχθεί αυτό, παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση.
 
Για την εγγραφή σας:
 
 • Αποστέλλετε ηλεκτρονικά  την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος και το Ιατρικό Δελτίο. 
 • Επικοινωνείτε πάντα με την γραμματεία της κατασκήνωσης για επιβεβαίωση.
 • Πέρνετε την έγκριση του ασφαλιστικού σας φορέα. 

....................................................................................................................................................................................


 
Ιδιωτικά
 
Οι γονείς που καλύπτουν ιδιωτικά το κόστος συμμετοχής, συμπληρώνουν και στέλνουν την Εκδηλωση Ενδαφέροντος, στη συνέχεια προκαταβάλουν το 50% της συνολικής δαπάνης στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό, στο όνομα του παιδιού. Θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες .
 
IBAN GR 4301101570000015744063387 Ι Λελούδα Ελισάβετ  Ι.Κ.Ε Ι Εθνική Τράπεζα
 
 • Το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την έναρξη της περιόδου ή την ημέρα άφιξης.
 • Το ποσό δεν επιστρέφεται σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης.
 • Η κράτηση είναι για την περίοδο και όχι ανά ημέρα.
Το κόστος  για το 2020 ήταν 530,00€  το άτομο για περίοδο 14 διανυκτερεύσεων.
 
Οι ημερομηνίες και τα κοστολόγια για το 2021 θα ανακοινωθούν μόλις ξέρουμε την ημερομηνία λήξης της σχολικής χρονιάς και το πρωτόκολλο λειτουργίας.
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 10 %.Η αποχώρηση υπολογίζεται μέχρι τις 12.00 π.μ.Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μετά την τελευταία εβδομάδα προ της έναρξη  της κατασκηνωτικής περιόδου το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.
..................................................................................................................................................................................

e-EΦΚΑ

Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρείχαν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα πριν την ενοποίηση συνεχίζουν κανονικά την παροχή αυτή μέσω του e-ΕΦΚΑ .Οι γονείς που καλύπτονται εν μέρει ή συνολικά από κάποιον ασφαλιστικό φορέα θα πρέπει πριν εγγραφούν μέσω αυτού να έρχονται σε συνεννόηση με την κατασκήνωση και να συμπληρώνουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος & το ιατρικό δελτίο. Η οριστική εγγραφή γίνεται μόνο εάν έχει γίνει κράτηση και στην κατασκήνωση και στον ασφαλιστικό φορέα.
 

Μην ξεχάσετε να προσκομίσετε στην κατασκήνωση:

 

 • Την Κάρτα Κατασκηνωτή

 • Την Υπεύθυνη Δήλωση Προσέλευσης  συμπληρωμένη και υπογραμμένη .

 • Την Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης του ταμείου.

Ενημέρωση για τα ασφαλιστικά ταμεία που θα συνεργαστούμε για το 2021  μπορείτε να πάρετε από την γραμματεία μας 27440 69336.

.....................................................................................................................................................................................

Ο.Α.Ε.Δ. /  Συνεργαζόμαστε τον Αύγουστο
 
Για όσους ενδιαφέρεστε να έρθετε μέσω το προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ  θα πρέπει να ενημερώνεστε συχνά από την ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμόυ για την έναρξη τον εγραφών στο πρόγραμμα.Συνήθως γίνεται μέσα στον Μάρτιο.Κάνετε την διαδικασία στον Ο.Α.Ε.Δ κρατάτε Ταυτόχρονα θέση στη κατασκήνωση, και επιβεβαιώνεται την κράτηση όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τον Ο.Α.Ε.Δ. 
 
Η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις που καλύπτει το συνολικό κόστος διαμονής για δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα "Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά των χαμηλόμισθων και ανέργων ΙΚΑ", υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον Ο.Α.Ε.Δ.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ.  www.oaed.gr
 
 
 • Μιλήστε
 • Cinema
 • Χαμογελάστε
 • Εργασία