Γενικά

Αγαπητοί μας,
Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα με την Αίτηση  Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το 2024 θα ενεργοποιηθεί:
Δευτέρα 22 Απριλίου για όσους γράφονται ιδιωτικά. 
Σημαντική διευκρίνηση:
Η ιδιωτική εγγραφή δεν γίνεται σε επόμενη φάση να αλλάξει σε ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ή e- ΕΦΚΑ.

Δευτέρα 13 Μαΐου για όσους δηλώνουν εκδήλωση ενδιαφέροντος
μέσω ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) e-ΕΦΚΑ. 
Σημαντική διευκρίνηση:Oι τελικές εγγραφές επιβεβαιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η κράτηση μέσω ασφαλιστικών ταμείων δεν γίνεται σε επόμενη φάση να μετατραπεί σε ιδιωτική. Στις εγγραφές του ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) θα δοθεί προτεραιότητα στους παλιούς μας κατασκηνωτές.

Για την εγγραφή σας:
Αποστέλλετε ηλεκτρονικά  την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Η αίτηση συμπεριλαμβάνει και το Ιατρικό Δελτίο. Θα χρειαστείτε το ΑΜΚΑ του παιδιού. 
Μετά την αποστολή της αίτησης σας έρχεται αυτόματη απάντηση στο mail επικοινωνίας που έχετε συμπληρώσει  με αναλυτικές πληροφορίες (ελέγξτε και στα spam).
Ιδιωτικά

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα. 
Οι γονείς που καλύπτουν ιδιωτικά το κόστος συμμετοχής, συμπληρώνουν και στέλνουν την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στη συνέχεια προκαταβάλουν το 50% της συνολικής δαπάνης στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό, στο ονοματεπώνυμο του παιδιού.

IBAN GR 4301101570000015744063387 Ι Λελούδα Ελισάβετ Ι.Κ.Ε Ι Εθνική Τράπεζα


Το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την έναρξη της περιόδου ή την ημέρα άφιξης.

Η κράτηση είναι για  όλη την περίοδο και όχι ανά ημέρα.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


​Το κόστος για τα προγράμματα 14 διανυκτερεύσεων  για το 2024 είναι : 


       1 Παιδί       

    610,00€        

      2 Παιδιά

    1.100,00€

      3 Παιδιά

    1.647,00€


Στα αδέρφια έχει υπολογιστεί έκπτωση.

Στο κόστος είναι υπολογισμένο το ΦΠΑ.

Η αποχώρηση υπολογίζεται μέχρι τις 12.00 π.μ.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής 10 ημέρες πριν την έναρξη  της κατασκηνωτικής περιόδου το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται.


Για το πρόγραμμα της ΣΤ! περιόδου από 28 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου το κόστος είναι 420,00  το παιδί  για πρόγραμμα 11  διανυκτερεύσεων. 

Σε αυτή την περίοδο υπάρχει και η επιλογή χρέωσης με την ημέρα με ημερήσιο κόστος 38,00€.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ιδιωτική συμμετοχή δεν μπορεί να μετατραπεί σε επόμενη φάση σε κάλυψη μέσω e-ΕΦΚΑ ή ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ ). Ούτε υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσης με δυο επιλογές Ιδιωτικά ή e- ΕΦΚΑ ή ΔΥΠΑ ( ΟΑΕΔ ) ή Ιδιωτικά.

e-EΦΚΑ 


Τα παρακάτω  ασφαλιστικά ταμεία που παρείχαν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα πριν την ενοποίηση συνεχίζουν κανονικά την παροχή αυτή μέσω του e-ΕΦΚΑ.(ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ-ΤΠΔΑ,ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ,.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, συνταξιούχοι του τ. ΕΤΑΑ-ΤΑΝ,  ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ,ΤΑΥΤΕΚΩ, ΤΠΔΕ τ.ΤΑΠΙΤ).Οι γονείς που καλύπτονται εν μέρει ή συνολικά από κάποιον ασφαλιστικό φορέα θα πρέπει πριν εγγραφούν μέσω αυτού να έρχονται σε συνεννόηση με την κατασκήνωση και να συμπληρώνουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος & το ιατρικό δελτίο. Η οριστική εγγραφή γίνεται μόνο εάν έχει γίνει κράτηση και στην κατασκήνωση και στον ασφαλιστικό φορέα. Ο e-EΦΚΑ δεν καλύπτει μισθωτούς του ΙΚΑ ΕΤΑΜ καλύπτει μόνο τους υπαλλήλους του ΙΚΑ. 


Μην ξεχάσετε να προσκομίσετε στην κατασκήνωση

  • Την Κάρτα Κατασκηνωτή.

  • Την Υπεύθυνη Δήλωση Προσέλευσης  συμπληρωμένη και υπογραμμένη .

  • Την Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης του ταμείoυ.


Για τους ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ την τελική έγκριση τη δίνει το ταμείο. Δεν ισχύουν προκρατήσεις, σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης υπάρχει μοριοδότηση βάση οικονομικών κριτηρίων. Ενημερωθείτε από το pdf  Κριτήρια Επιλογής e-ΕΦΚΑ 2024.


Ενημέρωση για τα ασφαλιστικά ταμεία που θα συνεργαστούμε για το 2024  μπορείτε να πάρετε από την γραμματεία μας T 27440 69336.


Για τον e-ΕΦΚΑ :

https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis/paroches-kai-ygeia/kataskenotiko-programma-ephka-sychnes


 ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Ι Συνεργαζόμαστε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο Ι  Λόγο του περιορισμένου αριθμού θέσεων δίνετε προτεραιότητα στους παλιούς μας κατασκηνωτές.
Για όσους ενδιαφέρεστε να έρθετε μέσω το προγράμματος του ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)  θα πρέπει να ενημερώνεστε συχνά από την ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμού για την έναρξη τον εγγραφών στο πρόγραμμα. Κάνετε την διαδικασία στον ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)  και ταυτόχρονα  επικοινωνείτε με τη κατασκήνωση, μόνο όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τον ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) μπορεί να ολοκληρωθεί η κράτηση. Η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις που καλύπτει το συνολικό κόστος διαμονής για δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα "Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά των χαμηλόμισθων και ανέργων ΙΚΑ", υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)  https://www.dypa.gov.gr/

Ενημερωθείτε  από τη γραμματεία μας και για την συνεργαία  και με αλλους οργανισμούς όπως: Αγροτική Εστία - ΟΠΕΚΑ,  ΔΕΗ,  ΔΕΔΔΗΕ,  ΑΔΜΗΕ, ΕΔΟΕΑΠ, ΣΤΑΣΥ, Υπουργείο Μεταφορών, ΕΥΔΑΠ κ.α.

 
 
  • Cinema
  • Χαμογελάστε
  • Στελέχη